Za obnovu privrede u Šamcu tri miliona KM

Bez autora
Dec 27 2015

Upravni odbor Fonda solidarnosti za obnovu RS odobrio je u petak tri miliona maraka za pomoć privredi i privrednicima sa područja Šamca s ciljem sanacije štete od prošlogodišnjih poplava.Član Upravnog odbora i načelnik Šamca rekao je u petak da su privrednici iz te opštine u potpunosti pripremili neophodnu dokumentaciju. Uglavnom se radi o onim privrednicima koji su uspjeli da nastave rad poslije katastrofalnih poplava u maju 2014.

Za obnovu privrede u Šamcu tri miliona KMUpravni odbor Fonda solidarnosti za obnovu RS odobrio je u petak tri miliona maraka za pomoć privredi i privrednicima sa područja Šamca s ciljem sanacije štete od prošlogodišnjih poplava.

Član Upravnog odbora i načelnik Šamca Savo Minić rekao je u petak "Glasu Srpske" da su privrednici iz te opštine u potpunosti pripremili neophodnu dokumentaciju.

- Uglavnom se radi o onim privrednicima koji su uspjeli da nastave rad poslije katastrofalnih poplava u maju 2014. - rekao je Minić i podsjetio da je iz Fonda krajem jula ove godine izdvojeno šest miliona KM za pomoć privrednicima u Doboju.

Upravni odbor Fonda prihvatio je u petak inicijativu grada Prijedor za sanaciju bunarskog izvorišta, a prihvaćeno je i davanje pomoći pri rješavanju imovinsko-pravnih odnosa za realizaciju projekta uređenja korita rijeke Janje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik